Voor planning en vragen zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 12.00 uur via 0187- 74 50 60
Storingsdienst

We hebben voor de klanten met een servicecontract een 24/7-service garantie voor het normale uurtarief incl. de weekenden, alleen op feestdagen geldt de 150% regeling.
De meldingen van storingen of lekkages die gemeld zijn voor 10.00 uur worden gegarandeerd dezelfde dag gerepareerd, mits het onderdeel op voorraad is.

Voor de 'niet'-klanten komen wij natuurlijk ook, maar kan het, als het druk is, langer duren, aangezien de vaste klanten voorrang krijgen.
Op de normale werkdagen rekenen we voor de niet vaste klanten  geen voorrijkosten binnen een straal van 20 km.
Daarbuiten gaan wij de tijd berekenen die we aan het rijden zijn, in de weekenden vanaf vrijdag 17.00 uur t/m zaterdag 24.00 uur 150% en op zon-/feestdagen 200%.

Afspraakgarantie

Afspraak is afspraak! Wij garanderen u indien u een afspraak heeft met ons dat wij die altijd nakomen. Mocht het voorkomen dat werkzaamheden onvoorzien uitlopen, dan nemen wij altijd ruim van te voren contact met u op om op een later tijdstip diezelfde dag onze werkzaamheden te verrichten bij u.

Installatiebedrijf op Goeree-Overflakkee
Service & Onderhoud
Service

Service staat hoog aangeschreven bij J&P Installatietechniek. Onderhoud aan uw cv en mechanische ventilatie wordt snel vergeten als alles werkt en u er geen omkijken naar heeft. Maar onderhoud aan cv en ventilatie is essentieel aangezien het rendement van uw cv en mechanische ventilatie ongemerkt minder wordt. U gaat door de vervuiling meer gas en meer stroom verbruiken om hetzelfde resultaat te bereiken wat u gewend bent.
Door elk jaar het jaarlijkse onderhoud te laten uitvoeren, zorgt J & P Installatietechniek ervoor dat alles in optimale conditie blijft en kunt u genieten van alle comfort.
Bij gevonden gebreken bij het onderhoud stellen we u op de hoogte en kunnen we deze na overleg repareren.
Overige werkzaamheden

Tevens kunt u bij ons terecht voor werkzaamheden aangaande sanitair, mechanische ventilatie, airco's, zonnepanelen, warmtepompen en hybride cv systemen. Alle prijzen zijn op aanvraag!
Onderhoud

Onderhoud aan uw cv en mechanische ventilatie  van uw systeem  staat bij ons hoog aangeschreven. Sluit bij ons een servicecontract af en uw installatie blijft gegarandeerd in topconditie voor een betaalbare prijs. U draagt dan op verantwoorde wijze, ook een steentje bij aan een schoner milieu.

De beste 24 uursservice voor een scherpe prijs!


Voor de doe-het-zelver

Bent u een doe-het-zelver dan kunt u bij ons alle benodigde onderdelen uit voorraad bestellen. Vandaag besteld morgen in huis, mits voorradig. Tevens leveren wij tegen zeer scherpe prijzen een compleet aanbod cv-ketels aan.
Home            Service            Ons aanbod            Contact
  Copyright 2015 - J&P Installatietechniek - Middelharnis  - Tel. 0187- 74 50 60 - E-mail: peter@jpinstallatietechniek.nl
,
j en p installatietechniek - koert warmte